• کای‌اسکوئر بهنجار یا نسبی: یکی از شاخص‌های عمومی برای به حساب آوردن پارامترهای آزاد در محاسبه شاخص برازش، کای اسکوئر بهنجار یا نسبی است که از تقسیم ساده مقدار کای‌اسکوئر بر درجه آزادی الگو محاسبه می‌شود و با برچسب CMIN/DF گزارش می‌شود.دیدگاه‌ها برای مقدار قابل قبول بودن این شاخص متفاوت است.مقادیر بین ۱تا۳، ۱تا۵، ۲تا۳، ۱تا۲ را قابل قبول می‌دانند.
    • (( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

جدول ۳-۴ : شرح آزمون‌های آماری مورد استفاده

نوع آزمون
نرم افزار
دلیل استفاده

آزمون کلموگروف- اسمیرنف
Spss
براساس این آزمون مشخص گردید که آیا داده های پرسشنامه‌ها نرمال هستند یا نیستند.

آزمون t تک نمونه ای
Spss
جهت مشخص کردن میزان اختلاف میانگین متغیرها با حد متوسط(۳)

آزمون t دو نمونه ای مستقل
Spss
تعیین وجود یا عدم وجود تفاوت در میانگین دو گروه مستقل

آزمون ANOVA
Spss
برای مقایسه میانگین دو یا چند جامعه (یعنی تاثیر یک متغیر مستقل گروه‌بندی بر یک متغیر کمی وابسته)

تحلیل عاملی تائیدی الگو های اندازه گیری
Amos
جهت مشخص کردن اینکه آیا گویه‌ها بیان کننده عامل‌ها(سازه‌ها) مورد نظر هستند یاخیر از تحلیل عامل تائیدی استفاده شد.

اجرا و برازش مدل معادلات ساختاری
Amos
جهت مشخص کردن اینکه داده‌های گردآوری شده تا چه حد حمایت کننده الگویی است که به لحاظ نظری تدوین شده است

خلاصه فصل سوم

در این فصل، پس از ارائه مقدماتی درباره پژوهش‌های علمی و لزوم انجام آنها به توضیحاتی در رابطه با نوع پژوهش پیش­رو پرداخته شد. سپس جامعه آماری، نمونه‌گیری و فرمول مورد استفاده بیان گردید. در ادامه روش‌های گردآوری اطلاعات مرور شده و بیان گردید که محقق برای پاسخ به سؤالات پژوهش چه روش‌هایی را برای جمع‌ آوری اطلاعات برگزیده است. هم چنین توضیح کاملی در رابطه با پرسشنامه تدوین شده به عنوان ابزار مهم گردآوری اطلاعات در این پژوهش ارائه گردید. سپس به توضیح آزمون‌های مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل داده‌ها و تست فرضیه‌ها که شامل آزمونt تک نمونه ای، t دو نمونه مستقل و مقایسه میانگین چند جامعه می‌شود پرداخته شد و سپس در مورد روش مدلسازی معادلات ساختاری، تحلیل عاملی که جهت برازش الگوهای اندازه گیری بکار برده می‌شود، روش تحلیل مسیر و نهایتاً شاخص‌های برازش الگوی مدلسازی معادلات ساختاری و مفاهیم مرتبط با هریک از آن‌ها توضیح داده شد.

فصل چهارم

تجزیه و تحلیل یافته ها

۴-۱- مقدمه

تجزیه و تحلیل یافته­ ها برای بررسی صحت و سقم فرضیه ­ها برای هر نوع تحقیق از اهمیت خاصی برخوردار است. امروزه در بیشتر پژوهش­ها، تجزیه وتحلیل یافته­ ها از اصلی‌ترین و مهمترین بخش­های تحقیق محسوب می‌شود. داده‌های خام با بهره گرفتن از فنون آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده­کنندگان قرار می‌گیرند.
در این فصل ابتدا آمار توصیفی حاصل از پرسشنامه ­ها تشریح می­گردد، سپس برازش الگو، شامل رویکرد دو مرحله­ ای تحلیل عاملی تاییدی و برازش تحلیل معادلات ساختاری و سپس به تجزیه و تحلیل فرضیه ­ها پرداخته می­ شود و در پایان نیز یافته­های جانبی پژوهش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

۴-۲- یافته­های توصیفی

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...