سایت دانلود پایان نامه: دانلود پژوهش های پیشین در رابطه با نقش … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
متغیر های مدل
حجم نمونه
ضریب همبستگی
سطح معنی داری
عملکرد مالی – برنامه ریزی و منابع انسانی در محیط IT
۱۲۳
۰.۶۷۱
صفر
با توجه به جدول ۴-۱۲ مقدار سطح معنیداری برای این دو متغیر معادل صفر است که این مقدار نشان می دهد که همبستگی خطی بین این دو متغیر کاملاً معنی دار است یعنی فرض عدمارتباط عملکرد مالی و برنامه ریزی و منابع انسانی در محیط IT رد میشود، لذا فرضیه H0 رد میشود، بنابراین بین عملکرد مالی و برنامه ریزی و منابع انسانی در محیط IT رابطه معنیداری وجود دارد و فرضیهی فرعی ۶ در سطح اطمینان ۹۵ درصد تائید میگردد. با توجه به اطلاعات آماری بهدستآمده، همبستگی بین دو متغیر معادل۰.۶۷۱ است که نشان از رابطهی معنیدار و مثبت بین دو متغیر مذکور میباشد، یعنی با افزایش یکی، متغیر دیگر افزایش و با کاهش یکی از آنها، متغیر دیگر کاهش مییابد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۴-۳-۷- فرضیه اصلی۱-۱ : الگوی عوامل کلیدی موفقیت در فناوری اطلاعات بر عملکرد مالی در شرکت های کوچک شهرک صنعتی دارای برازش مناسب است.
فرضیه H0: بین عملکرد مالی و عوامل کلیدی فناوری اطلاعات شرکت های شهرک صنعتی رابطه خطی معنی داری وجود ندارد.
فرضیه H1: بین عملکرد مالی و عوامل کلیدی فناوری اطلاعات شرکت های شهرک صنعتی رابطه خطی معنی داری وجود ندارد.
تحلیل رگرسیون چندگانه
نتایج مدل رگرسیون در صورتی میتواند اعتبار داشتهباشد که پیشفرضهای بکارگیری آن برقرار باشد. پیششرط بهکارگیری آزمون رگرسیون برای یک سری متغیر آن است که متغیر وابسته پیوسته بوده و دارای توزیع نرمال باشد، همچنین ماندهها باید به صورت مستقل بوده و دارای توزیع باشد.
بررسی نرمالبودن مانده ها
در هر مدل رگرسیون خطی، چند پذیره داریم که با فرض درستی آنها، نتایج رگرسیون معتبر هستند و در غیر اینصورت باید مدل دیگری را جایگزین ساخت. این پذیرهها عبارتند از:
۱- میانگین خطاها صفر است یعنی E(ei)=0 “i
۲- واریانس خطاها علیرغم آنکه مجهول است، ثابت میباشد یعنی V(ei)=s2
۳- Cov(eiej)=0 “i,j
۴- سه پذیره فوق را میتوان با پذیره ei~N(0,s2) i=1,2,…,n معادل گرفت (توزیع ماندهها نرمال است)
برای بررسی نرمالبودن ماندهها میتوان از نمودار احتمال نرمال استفاده نمود.
نمودار ۴-۶- نمودار pp – plot احتمال نرمال مانده های
منبع: یافتههای محقق
نمودار ۴-۶ نمودار نرمال پلات میباشد. این نمودار احتمال تجمعی مشاهدهشده را با احتمال تجمعی مورد انتظار مقایسه میکند. اگر در این نمودار تمام نقاط روی نیمساز ربع اول باشند، آنگاه دادهها کاملاً از توزیع نرمال تبعیت میکند. نمودار فوق نشان میدهد که ماندهها تقریباً توزیع نرمال دارند.
جدول ۴-۱۳- خلاصه مدل
نام مدل
ضریب همبستگی®
ضریب تعیین
ضریب تعیین تعدیلشده
ورود متغیرهای مستقل به صورت یکجا در مدل(Enter )
۷۱۳/۰
۵۰۹/۰
۴۸۳/۰
منبع: یافتههای محقق
متغیرهای مستقل مدل : xi ها (پیش بینی در محیط IT – برنامه ریزی فروش در محیط IT- برنامه ریزی تولید در محیط IT – برنامه ریزی خرید در محیط IT- برنامه ریزی مالی در محیط IT- برنامه ریزی و منابع انسانی در محیط IT )
متغیر وابسته : Y (عملکرد مالی )
.
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 06:53:00 ب.ظ ]
|