عکس شماره ۱۰ نمایی از کوه نخود چال ۱۸۸
عکس شماره ۱۱ نمایی از کوه امروله ۱۸۹
عکس شماره ۱۲ نمایی از کوه قره قی ۱۹۰
عکس شماره ۱۳ نمایی از چشمه باباخان ۱۹۱
عکس شماره ۱۴ نمایی از سراب گز نهله سنقر ۱۹۲
عکس شماره ۱۵ نمایی از سراب گلویچ ۱۹۳
عکس شماره ۱۶ نمایی از سراب سیرجان ۱۹۴
عکس شماره ۱۷ نمایی از سد سلیمانشاه سنقر ۱۹۵
عنوان فهرست عکس ها صفحه
عکس شماره ۱۸ نمایی از آبشارپریشان ۱۹۶
عکس شماره ۱۹ نمایی از آبشار گیشنابسند ۱۹۷
عکس شماره ۲۰ نمایی از چشمه شاه بسند ۱۹۷
عکس شماره ۲۱ نمایی از جنگل بلوطستان ۱۹۸
عکس شماره ۲۲ نمایی از چشمه کافی آباد ۱۹۹
عکس شماره ۲۳ نمایی از آشیانه لک لک ها ۲۰۰
عکس شماره ۲۴ نمایی از رودخانه گاوه رود ۲۰۰
عکس شماره ۲۵ نمایی از لاله واژگون ۲۰۱
عکس شماره ۲۶ نمایی از شهر سنقر ۲۰۲
عکس شماره ۲۷ نمایی از روزهای یخبندان سنقر ۲۰۲
عکس شماره ۲۸ نمایی از امامزاده احمد ۲۰۳
عکس شماره ۲۹ نمایی از بقعه مالک ۲۰۴
عنوان فهرست نقشه ها صفحه
نقشه شماره ۳-۱ موقعیت استان کرمانشاه ۲۰۵
نقشه شماره ۳-۲ موقعیت شهرستان در استان ۲۰۶
نقشه شماره ۳-۳ نقشه شهرستان به تفکیک دهستان ۲۰۷
نقشه شماره ۳-۴ زمین شناسی سنقر ۲۰۸
نقشه شماره ۳-۵ شکل ناهمواریهای استان کرمانشاه ۲۰۹
نقشه شماره ۳-۶ خطوط هم لرزه استان کرمانشاه ۲۱۰
نقشه شماره ۳-۷ آب و هوای استان کرمانشاه ۲۱۱
نقشه شماره ۳-۸ پراکندگی روزهای استان کرمانشاه ۲۱۲
مقدمه :
امروز یکی از مباحث اصلی کشورهای جهان ، صنعت توریسم و استفاده ی بهینه ا زامکانات توریستی موجود در هر کشور و توسعه این بخش از صنعت می باشد، بطوریکه درآمد ناشی از صنعت توریسم دربرخی از کشورهای خارجی به ۷۰% درصد تولید ناخالص ملی می رسد .
ایران از جمله کشورهایی است که از نظر موقعیت استراتژیک خود دارای تمدنی بسیار درخشان بوده است .سنقر نیز از نظر موقعیت جغرافیایی و کوهستانی بودن، دارای اهمیت زیادی طبیعی می باشد .آثار موجود بیانگر این نکته است که سنقر بدلیل برخورداری از مواهب ارزنده اما کن تاریخی .مانند بقعه ی مالک .بقعه ی متبرکه ی امامزاده احمد و مناظر منحصر به فرد طبیعی مانند رشته کوه های مرتفع، پوشش متنوع گیاهی ، تنوع آب و هوایی ، محصولات متنوع کشاروزی یکی از نقاط زیبا و دیدنی استان کرمانشاه و ایران محسوب می شود .به همین دلیل سعی شده است تا برخی از جاذبه های آن یعنی هر آنچه که موجب جذب افراد برای بازدید از محل یا ناحیه ، مثل کوه ، منظره طبیعی آبشار ، سراب ، غار ، حیات وحش ، رودخانه و زیارتگاهها ، بقعه ها و حتی حیوانات که از نوع خود بی نظیر هستند معرفی و موجب جلب رضایت خاطر سیاحان و گردشگران داخلی و خارجی شود و توجه مسئولان را برای جلب سرمایه گذاری در صنعت توریسم شهرستان فراهم آورد، معرفی کرد تا بتوان جاذبه های طبیعی سنقر را به دیگر نقاط کشور نیز معرفی می شوند .

( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

دراین تحقیق ویژگی جاذبه های طبیعی سنقر در جذب گردشگر را مشخص و اثرات ناشی از آن در فعالیت های توریستی بیان شده است .
فصل اول : تحت عنوان کلیات تحقیق که شامل بیان مسئله، اهمیت موضوع تحقیق و … می باشد.
فصل دوم : تحت عنوان مبانی نظری توریسم به بیان توصیف مفهوم توریست (گردشگر)، تاریخچه ی توریسم و ….پرداخته شده است .
فصل سوم : بررسی کلی از سنقر شامل : زمین شناسی ، آب و هواشناسی ، ساختار اقتصادی ، توبوگرافی ،…. می باشد .
فصل چهارم : بررسی جاذبه های گردشگری سنقر
فصل پنجم : تحت عنوان ، تجزیه و تحلیل ، اثبات فرضیات ، پیشنهادات ، نتیجه گیری ، می باشد.
فصل اول:
کلیات تحقیق
بیان مسئله : ۱ ـ ۱
درعصر کنونی ما از جهانگردی و توریسم بعنوان پایه مشترک نزدیکی روابط بین ملتها و تمدن های دنیا یاد می شود و از آن بعنوان میراث مشترک بشریت درگذشته و حال و و سیله ای درجهت نزدیکی روابط صلح و آرامش استفاده می شود .
از نظر اقتصادی نیز اهمیت موضوع صنعت جهانگردی بر هیچ کس پوشیده نیست چرا که گردشگری از پویا ترین بخش های اقتصادی و ملی هر کشور بحساب می آید .درواقع صنعت توریسم از صنایعی است که به سرعت درحال پیشرفت می باشد .اما وجود صنعت توریسم هر منطقه جغرافیایی نیازمند شرایط و امکانات خاصی می باشد .
جاذبه های گردشگری سرمایه اصلی یک کشور یا استان برای توسعه امر جهانگردی بشمار می رود کشورایران از نظر برخورداری از جاذبه های طبیعی در رتبه پنجم و جاذبه های تاریخی در رتبه ی دهم جهان قرار دارد.(سازمان ایرانگردی و جهانگردی مازندران،۸۲ ، ۲۷)
شهرستان سنقر نیزدارای جاذبه های گوناگون و متنوع است بیشتر این جاذبه ها با توجه به موقعیت جغرافیایی و کوهستانی بودن آن دربخش طبیعت گردی است .
قله ی بلند سهیل در کوه دالا خانی با ارتقاع ۳۳۵۰ متر ارتفاع بعنوان یکی از جاذبه های طبیعی معروف استان و با دارابودن ساحل زیبا و مناسب رودخانه ها به همراه وجود غارها ، آبشارها ، سرابها جنگل و …. دراستان دارای جایگاه خاص برای طبیعت گردان می باشد .
وجود آب هوای مناسب در فصول گرم سال هوای سردسیر ییلاقی و هوای سرد خشک با تعداد روزهای بخبندان، دمای ۲۵- درجه زیر صفر که گردشگران خاصی را بطرف خود جلب می کند .
با توجه به موارد فوق باید گفت که شهرستان سنقر شرایط طبیعی و انسانی بسیار مناسبی در جذب توریست دارد، اما تنها این عوامل نمی توانند سبب جذب گردشگر شوند بلکه درکنار این جاذبه های طبیعی و انسانی باید یکسری امکانات زیربنایی خدماتی .درمانی رفاهی جاده ای و… را فراهم نمود .با بهره گرفتن از فناوری و پیشرفت های جدید متناسب با شرایط طبیعی رودخانه ، کوهها ، خاک پوشش گیاهی و … موجود درشهرستان بدون شک سنقر به یکی از شهرهای مهم توریستی تبدیل خواهد شد. .فعالیتهای گردشگری ویژگیهای مثبت زیادی دارد ولی جنبه های منفی بالقوه ای وجود دارد که باید کنترل شود تا اثرات آن به حداقل برسد . اثرات منفی توریسم نقش مخربی را در شرایط طبیعی ، اجتماعی اقتصادی حتی سیاسی در سطوح ملی و محلی ایفا می کند .
اهمیت موضوع تحقیق : ۱ ـ ۲

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...