کارآمدی و پشتوانه قانونی برای تحقق مدیریت بصری

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

۴۲/۲

۹۷۷/۰

ضمانت اجرایی لازم برای تحقق ملاحظات بصری

۴۱/۲

۱۶۹/۱

۴-۲-۲- بررسی الگو و فرضیه های تحقیق:
برای پاسخ به این سؤالات پژوهش از آزمون میانگین تک نمونه ای به صورت مجزا استفاده شده است که در ادامه ارائه می گردد. آماره t از نسبت ضریب هر پارامتر به خطای انحراف معیار آن پارامتر به دست می آید. در آزمون میانگین تک نمونه ای در صورتی که t محاسبه شده بزرگتر از ۹۶/۱ یا کوچکتر از ۹۶/۱- باشد، آزمون معنادار است. در حالت کلی فرضیه های در نظر گرفته شده جهت پاسخ به این سؤال به صورت زیر است:
H1: عامل X دارای میانگین اهمیت متوسط نیست. (۳≠(µx
H0: عامل X دارای میانگین اهمیت متوسط است. (۳=(µx
در ادامه وضعیت هر کدام از فرضیه ­های تحقیق با بهره گرفتن از این آزمون مورد بررسی و تحلیل قرار خواهد گرفت.
۴-۲-۳-پاسخ به سوالات تحقیق:
۴-۲-۳-۱- سؤال اول پژوهش: موانع مدیریت بصری شهر تهران کدامند؟
برای پاسخ به این سؤال، آزمون میانگین اهمیت برای تک تک شاخص­ های مربوط به موانع مدیریت بصری انجام شده است. در ادامه نتایج آزمون میانگین اهمیت به تفکیک هر یک از شاخص ­ها ارائه می­ شود.
شاخص ها (سوالات) ۱تا ۵ مربوط به بعد برنامه ریزی وطراحی تحقق کیفیت بصری و مشخصا مربوط به مولفه های اقتصادی و کالبدی-بصری، این بعد از مفهوم مدیریت بصری میباشند.
ارجحیت هزینه بر کیفیت بین سازندگان (شاخص اول)
نتایج آزمون میانگین اهمیت برای «ارجحیت هزینه بر کیفیت بین سازندگان» در جدول ۴-۸ نشان داده شده است. بر اساس نتایج، از آنجا که عدد معناداری برای این شاخص کمتر از ۱ درصد (عدد معناداری = ۰۰۰/۰) است، فرضیه H0 در سطح اطمینان ۹/۹۹% رد می شود. رد فرضیه H0 به این معنی است که اهمیت شاخص «ارجحیت هزینه بر کیفیت بین سازندگان» در حد متوسط نیست. با توجه به اینکه مقدار t محاسبه شده برای این شاخص بزرگتر از ۹۶/۱ است، بنابراین میانگین اهمیت این شاخص بالاتر از ۳ است و این بدان معنی است که میزان اثرگذاری «ارجحیت هزینه بر کیفیت بین سازندگان» بر عدم تحقق مدیریت بصری شهر تهران در حد زیادی است. (تأیید شاخص اول).
جدول ۴-۸: نتایج آزمون One-Sample Test جهت بررسی وضعیت شاخص ارجحیت هزینه بر کیفیت بین سازندگان (شاخص اول)

شاخص

اختلاف میانگین

عدد معناداری

آماره t

وضعیت فرضیه

ارجحیت هزینه بر کیفیت بین سازندگان

۷۹۶۳/۰

۰۰۰/۰

۶۷۳/۶

ارجحیت هزینه بر کیفیت بین سازندگان بر عدم تحقق مدیریت بصری شهر تهران مؤثر است.

خلا سواد و ذائقه بصری عمومی (شاخص دوم):

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...