مقالات و پایان نامه ها در رابطه با بررسی میزان تولید ... - منابع مورد نیاز برای پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
مناسبترین و بهترین شکل تهیه مدلهای ریاضی زمان انجام کار با ماشینآلات بهرهبرداری بر طبق اطلاعات و منابع علمی موجود در ارتباط با مطالعات زمانی استفاده از تجزیه واریانس و تهیه مدلهای رگرسیون چند متغیره میباشد. در این نوع مدل از متغیر کمی استفادهشده و متغیرهای کیفی به علت عدم وابستگی به یک مقدار خاص نیازمند تجزیهوتحلیلهای جداگانه میباشند. بر این اساس با بهره گرفتن از نرمافزار SPSS18 مدل ریاضی پیشبینی زمان قطع، خروج و حمل در منطقه مورد مطالعه تهیه میگردد. پس از واردکردن دادههای حاصل از زمانسنجی و اطمینان از نرمال بودن توزیع دادههای موجود از طریق آزمون کولموگروف اسمیرنوف و عملیات تجزیه واریانس بهمنظور به دست آوردن چگونگی ارتباط تابع و متغیرها برای هر یک از اجزاء زمانسنجی انجام میشود. با بهره گرفتن از ترسیم پراکنش ابر نقاط، رابطه بین فاکتورهای مؤثر انداز گیری شده مثل فاصله، شیب طولی، شیب عرضی و قطر و اثرات متقابل آنها بهصورت ترکیبهای دوتایی بازمان قطع خالص و همچنین رابطه بین اجزاء یک نوبت چوبکشی با فاکتورهای مؤثر اندازهگیری شده مثل فاصله، شیب، حجم بار، تعداد گردهبینه، فاصله چوبکشی در هر نوبت و اثرات متقابل آنها بهصورت ترکیبهای دوتایی، بازمان چوبکشی خالص یعنی زمان چوبکشی بدون احتساب زمان تأخیر مشخصشده مورد تجزیهوتحلیل قرار میگیرد. برای تعیین ضرایب متغیر و ثابت مدل پیشبینی زمان قطع از روش متداول رگرسیون چند متغیره و از روش گامبهگام استفاده میشود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
شکل ۳‑۴فاز بار زدن در بخش خروج با قاطر
شکل۳-۵ فاز حمل بابار در بخش خروج با قاطر شکل ۳‑۵
شکل ۳‑۶فاز خالی کردن در بخش خروج با قاطر
ازآنجاییکه اندازهگیری تمام بینهها و تنهها و مطالعه آنها مقدور نمیباشد برای این منظور تعداد موردنیاز نمونه بایستی تهیه گردد که برای آن نیاز به یک آماربرداری اولیه میباشد، برای یافتن تعداد کافی نمونه اولیه از اطلاعات موجود زمانسنجی در منابع مختلف میتوان استفاده نمود. بعد از آماربرداری اولیه از فرمول زیر برای اندازهگیری تعداد نمونه لازم استفاده میشود (زبیری، ۱۳۷۳) .
معادله ۳‑۱۵تعداد نمونه لازم برای آماربرداری
که در آن
n تعداد نمونه موردنیاز
Sx انحراف معیار از آماربرداری اولیه،
E شدت خطا برای آن فاصله اطمینان،
میانگین بهدستآمده از آماربرداری اولیه محاسبه میشود.
بر اساس فرمول فوق حداقل تعداد ۵۰ نمونه برای قطع و ۴۰ نمونه برای چوبکشی موردنیاز میباشد. بدیهی است با افزایش تعداد نمونه نتایج بهدستآمده نیز از دقت بالاتری برخوردار میشود ولی درعینحال افزایش تعداد نمونه باعث افزایش هزینهها نیز میشود.
حمل
در حمل یا خروج چوب آلات از جنگل و بردن آنها به کارخانه یا کارگاههای چوببری بهوسیلهی کامیون نیز از روش زمانسنجی استفاده میشود. این بخش شامل محاسبهی مدتزمان لازم برای بارگیری هر کامیون، حجمی که هر کامیون به کارخانه انتقال میدهد، مدتزمانی را طول میکشد کامیون بدون بار جنگل میرسد، زمانی که طی آن کامیون حامل بار این مسافت را از جنگل تا کارخانه طی میکند و مقدار زمان صرف شده برای خالی کردن کامیون است.
در جدول ۳-۱۷ میزان هزینهها در بخش حمل نشان دادهشده است
جدول ۳‑۱۷میزان هزینهها در بخش حمل
هزینه
فاکتور هزینه
هزینه
فاکتور هزینه
۱۶۵۶۷۵
جمع کل هزینههای ثابت، ریال بر ساعت
۱۵۰۰۰۰۰۰۰۰
قیمت خرید کامیون، ریال
۳/۵۵۲۲۷
هزینه ساعتی تعمیرو نگهداری ، ریال
۱۵۰۰۰۰۰۰۰
ارزش اسقاطی کامیون، ریال
۱۹۲۵۰
هزینه ساعتی تایر
۱۰
عمر اقتصادی کامیون، سال
۶۳۰۰۰
هزینه ساعتی سوخت ریال
۱۹۶۳۵۰۰۰۰
بهره سالیانه، ریال
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 05:54:00 ب.ظ ]
|