آلفای کرونباخ

تعداد نمونه

۰٫۸۲۰

۸۱

روش تحلیل داده ها:
آزمون مورد استفاده در این پژوهش عبارتند از:
۳-۱۲-۱- آمار توصیفی:
در این تحقیق، از آمار توصیفی برای نمایش اطلاعات جمعیت شناختی و نحوه پاسخگویی نمونه آماری به سؤالات تحقیق، استفاده‌شده است. برای این منظور، از جدول فراوانی، استفاده می‌شود.

آمار استنباطی:
آماره های استنباطی به کار برده شده در این پژوهش شامل: آزمون کولموکروف-اسمیرنوف، آزمون تی استیودنت، آزمون رتبه ای فریدمن است .
شناخت نمونه مطالعاتی
هدف از ارائه این بخش، شناخت شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه تهران در رابطه با عوامل مؤثر بر ترک خدمت نخبگان از دیدگاه مدیران می باشد. نحوه ی پاسخ گویی این مدیران سهم بسزایی در پیشبرد اهداف پژوهش و تکمیل پرسشنامه های مورد نظر دارا است.
خلاصه فصل سوم:
در این فصل به بررسی و بیان روش تحقیق این پژوهش پرداخته شد. در بخش روش شناسی نیز بیان می شود که این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش، توصیفی و از نوع پیمایشی میباشد.
در ادامه به بیان جامعه و نمونه آماری مورد مطالعه تحقیق و توضیح روش نمونه گیری پرداخته شد. سپس توضیح داده شد که برای جمعآوری داده ها از ابزار پرسشنامه استفاده شده است و سوالات پرسشنامه به تفکیک هر یک از متغیرها توضیح داده شد. سپس روایی محتوا و روایی سازه و پایایی سازگاری درونی ابزار سنجش مورد بررسی قرار گرفت. در پایان و در بخش تجزیه و تحلیل داده ها نیز روش های مورد استفاده در این پژوهش مطرح شد.
تجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه
این فصل به کنکاش یافته های تحقیق پرداخته و داده های حاصل از پرسشنامه های جمع آوری شده را مورد تحلیل قرار داده است. در این تحقیق تحلیل داده ها با بهره گرفتن از روش های مناسب آماری ( با توجه به نوع تحقیق و فرضیه های آن و روش های جمع آوری اطلاعات ) به دو شکل توصیفی و استنباطی انجام گردید.
در تحقیق حاضر از فنون آمار توصیفی برای تحلیل داده های جمعیت شناسی نمونه آماری استفاده شده است. شناخت ویژگی های جمعیت شناسی (دموگرافیک) جامعه و نمونه آماری مورد بررسی در تحقیق می تواند به افزایش آگاهی محقق نسبت به جامعه و نمونه مورد بررسی در تحقیق، مبنایی را برای تحلیل های آینده در اختیار او قرار دهد. همچنین در بخش دوم این فصل به منظور آزمون فرضیات از تحلیل آمار استنباطی از جمله آزمون های کولموگروف-اسمیرنوف، آزمون تی تک نمونه ای و تحلیل واریانس رتبه ای فریدمن استفاده شده است.
تجزیه و تحلیل آمار توصیفی:
در این بخش با بهره گرفتن از جداول و نمودارها به تجزیه و تحلیل توصیفی داده‌ها می‌پردازیم.
توزیع فراوانی پاسخ دهندگان بر حسب جنسیت
جدول( ۴-۱ ): توزیع فراوانی مربوط به جنسیت پاسخ دهندگان

درصد فراوانی‌ تجمعی

درصد‌ فراوانی

فراوانی

جنسیت

۷۱٫۶

۷۱٫۶

۵۸

مرد

۱۰۰

۲۸٫۴

۲۳

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...