ارزش آزمون=۳

مقدار آماره‌ازمون

درجه آزادی

سطح معناداری

تفاوت میانگین

فاصله‌اطمینان میانگین با اطمینان ۹۵ درصد

حد بالا

حد پایین

روابط عمومی

۸۷/۳

۱۳۴

۰۰۰/۰

۳۵۱/۰

۵۳۰/۰

۱۷۲/۰

فروش حضوری

۶۴/۲

۱۳۴

۰۰۹/۰

۲۴۰/۰

۴۲۰/۰

۰۶۰/۰

پیشبرد فروش

۲۸/۳

۱۳۴

۰۰۱/۰

۲۹۵/۰

۴۷۳/۰

۱۱۷/۰

با توجه به جدول(۴-۳۴) مقدار آماره­ های آزمون برای تمامی متغیرها آماره‌ازمون بالاتر از ۹۶/۱، حد بالا و پایین میانگین هم علامت و مثبت و سطح معناداری پایینتر از ۰۵/۰ می­باشد. در نتیجه با توجه به ‌این شواهد می­توان گفت که فرضیه صفر رد شده و فرضیه مقابل برای تمامی روابط تأیید می­ شود. این بدین معناست که میانگین نمرات متغیرهای تحقیق از منظر نمونه‌ آماری برابر ۳ نمی ­باشد. با توجه به (جدول۴-۳۱) میزان میانگین نظرات برای تمامی متغیرها بالاتر از میانگین فرضی ۳ می­باشد و نشان­دهنده وضعیت مطلوب این متغیرها می­باشد.

( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

فصل پنجم
نتیجه ­گیری و پیشنهادها
۵-۱-مقدمه
با توجه به مطالب بیان شده در فصول قبلی پژوهش، در این فصل به جمع­بندی مطالب پرداخته می­ شود و نتیجه ­گیری از کار بیان می­ شود؛ و در ادامه پیشنهاد­ها و راهکار­های مرتبط با موضوع پژوهش، و همچنین پیشنهاد­هایی برای موضوعات پژوهش­های آینده‌ارائه می­ شود. در انتها، محدودیت­هایی که پژوهش حاضر با آن مواجه شد بیان می­گردد.
۵-۲- نتیجه ­گیری
۵-۲-۱- نتایج آزمون فرضیات پژوهش
۵-۲-۱-۱- فرضیه‌اصلی
بین ارتباطات یکپارچه بازاریابی و تکنولوژی­های پیشرفته با درک مشتری از برند رابطه معناداری وجود دارد.
با توجه به خروجی نرم‌افزار آموس در جدول(۴-۲۶)راجع به‌ارتباط بین ارتباطات یکپارچه بازاریابی و تکنولوژی­های پیشرفته با درک مشتری از برند به دلیل اینکه سطح معناداری کمتر از ۰۵/۰ می‌باشد، لذا می‌توان گفت فرضیه صفر پژوهش رد و فرضیه پژوهش مبنی بر ارتباط بین ارتباطات یکپارچه بازاریابی و تکنولوژی­های پیشرفته با درک مشتری از برند تایید می­ شود. جرج و مایل بلیچ ۷ مرحله را به عنوان فرایند ارتباطات یکپارچه بازاریابی معرفی کردند و تاکید زیادی بر فروشندگان و گیرندگان پیام دارند. با این حال، در مورد نتایج به کارگیری و عوامل که باید مدنظر قرار گیرد اشاره نکرده ­اند.
۵-۲-۱-۲ فرضیه ­های فرعی

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...