پژوهش های پیشین در مورد مقایسه طرحواره های ناسازگار … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
هدف پژوهش حاضر مقایسه طرحوارههای ناسازگار اولیه و اختلال شخصیت خودشیفته در بیماران مبتلا به اختلال افسردگی اساسی و اضطراب فراگیر و افراد بهنجار میباشد. روش این پژوهش علی- مقایسه ای از نوع مورد شاهدی است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه بیماران زن و مرد مبتلا به افسردگی اساسی و اضطراب فراگیر مراجعه کننده به بیمارستان ها و مراکز بالینی شهرستان مشهد در تابستان سال ۱۳۹۰ بود. اندازه هر یک از زیرگروه ها باید حداقل ۱۵ نفر باشد، برای افزایش اعتبار بیرونی پژوهش حاضر اندازه هر یک از زیرگروه ها ۳۰ نفر در نظر گرفته شده است. روش نمونه گیری به صورت نمونه گیری در دسترس بود. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه شخصیت خودشیفته (PNI) و فرم کوتاه پرسشنامه طرحوارههای ناسازگار اولیه یانگ (YSQ_SF) استفاده شد. داده های پژوهش با تحلیل واریانس چندمتغیری و تحلیل رگرسیون چندگانه تجزیه و تحلیل شدند. نتایج تحلیل واریانس چندمتغیری نشان داد که بین میانگین هیچکدام از مولفه های اختلال شخصیت خودشیفته در سه گروه تفاوت معناداری وجود ندارد. و همچنین نتایج تحلیل واریانس چندمتغیری نشان داد که بین میانگین تمامی ۱۵ طرحواره ناسازگار اولیه در سه گروه تفاوت معناداری وجود دارد و نتایج آزمون تعقیبی LSD نشان داد که میانگین تمامی این طرحوارهها در بیماران مبتلا به اختلال اضطراب فراگیر از بیماران مبتلا به اختلال افسردگی اساسی و افراد بهنجار؛ و در بیماران مبتلا به اختلال افسردگی اساسی از افراد بهنجار بیشتر است. بر اساس این یافتهها میتوان نتیجهگیری کرد که مولفه های شخصیت خودشیفته نقشی در بروز یا تشدید نشانه های افسردگی اساسی و اضطراب فراگیر ندارند و طرحوارههای ناسازگار اولیه از عوامل اصلی بروز یا تشدید نشانه های اختلال اضطراب فراگیر میباشد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: کلیات پژوهش
مقدمه ۲
بیان مسئله ۳
ضرورت و اهمیت تحقیق ۵
فرضیه های تحقیق ۶
اهداف تحقیق ۸
تعاریف نظری و عملیاتی ۹
فصل دوم: زمینه و پیشینه پژوهش
مقدمه ۱۲
افسردگی ۱۲
تاریخچه افسردگی ۱۲
اختلال افسردگی اساسی ۱۳
شیوع ۱۶
سبب شناسی اختلال افسردگی اساسی ۱۷
عوامل زیست شناختی ۱۷
عوامل نوروشیمیایی ۱۸
عوامل روانپویشی ۱۹
عوامل یادگیری ۲۰
نظریهای افسردگی ۲۰
نظریه شناختی ۲۰
نظریه اصالت وجودی ۲۱
عوامل شخصیتی ۲۲
مدل رفتاری لوینسون ۲۳
مدل خویشتن داری رم ۲۴
مدل شناختی بالینی بک ۲۵
نظریه شیکه تداعی ۲۹
مدل دزماندگی آموخته شده ۳۲
مدل تکرار غیرارادی خودنظم بخش ۳۳
مدل سبکهای پاسخی به افسردگی ۳۴
مدل شناختی جدید بک از افسردگی ۳۵
مدل زیرسیستمهای شناختی متعامل ۳۷
اختلال اضطراب فراگیر ۴۳
سیر اختلال اضطراب فراگیر در DSM 43
سیر و پیش آگهی ۴۵
نظریههای شناختی GAD 47
نظریهی بک ۴۷
نظریهی بارلو ۵۱
نظریهی بورکووک ۵۶
نظریهی ولز ۶۰
اختلال شخصیت خودشیفته ۶۶
تاریخچه و تول خودشیفتگی ۶۶
خودشیفتگی ۶۸
شیوع ۶۹
توصیفهای اختلال شخصیت خودشیفته ۷۰
انواع شخصیت خودشیفته ۷۲
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 07:24:00 ب.ظ ]
|