سایت دانلود پایان نامه: پژوهش های پیشین درباره :بررسی نقش فناوری ... - منابع مورد نیاز برای پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
جدول(۳-۳) ضریب آلفای کرونباخ
۳-۷ روش و ابزار تجزیه و تحلیل داده ها
برای تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها از آمار توصیفی و استنباطی استفاده می شود که در ذیل به توضیح آنها می پردازیم:
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
– آمار توصیفی: آن بخش از آمار است که به جمع آوری، خلاصه کردن، نمایش و پردازش اطلاعات می پردازد. بی آنکه به هر گونه نتیجه گیری در ورای آن اطلاعات آماری مبادرت ورزد(رنجبران، ۱۳۸۵: ۱۰).
– آمار استنباطی: در این بخش از آمار اطلاعات بدست آمده از آمار توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و بر اساس تحقیق های انجام شده نتیجه گیری و استنباط به عمل می آید و این نتیجه گیری به کل جامعه یا موارد مشابه تعمیم داده می شود(رنجبران، ۱۳۸۵: ۱۰).
– نرم افزار آموس[۹۳]۱: آموس یا اِی موس یکی دیگر از نرم افزارهای نسل اول معادلات ساختاری هست که قادر است که به تحلیل روش های چند متغیره استاندارد بپردازد و شامل رگرسیون و تحلیل عاملی، همبستگی و تحلیل واریانس است. مزیت ویژه آموس این است که شرکت IBM این نرم افزار را همراه با SPSS ارائه داده و از این نظر همخوانی زیادی با آن دارد.
که در این پژوهش با بهره گرفتن از آمار توصیفی به بررسی ویژگیهای جامعه آماری و سپس به آزمون فرضیات و ترسیم تحلیل مسیر میپردازیم. به منظور بررسی تاثیرات بین متغیرهای مستقل و متغیر وابسته، از نرمافزار آموس و از روش تحلیل مسیر استفاده می شود. در ابتدا برای نرمال بودن فرضیه ها از آزمون کلموگروف – اسمیرنوف استفاده می گردد، سپس از ضرایب رگرسیونی و p-value برای تایید فرضیه ها و برای تایید مناسبت مدل از آزمون کای دو و مقایسه مدل مستقل و پیشنهادی استفاده می شود. در زیر هر یک از متغیرهای مقایسه مدل مستقل و پیشنهادی را تفسیر میکنیم.
NFI: این شاخص به مقایسه مدل مستقل با مدلی که توسط ما پیشنهاد داده می شود، می پردازد. این شاخص هر چه به عدد یک نزدیکتر باشد به این معناست که مدل پیشنهادی ما مناسب بوده است.
RFI: شاخص برازش نسبی است و مناسبت مدل ارائه شده را میسنجد. هرچه مقدار این معیار به یک نزدیکتر باشد، مدل بهتر است.
IFI: این معیار شاخص برازش نموی است. هرچه مقدار این معیار به یک نزدیکتر باشد نتیجه گیری می شود که مدل پیشنهادی مناسب است.
CFI: این معیار شاخص برازش مقایسه ای است. هرچه مقدار این معیار به یک نزدیکتر باشد نتیجه گرفته می شود، که مدل پیشنهادی مناسب است.
GFI: این معیار شاخص برازش نیکوی است. هرچه مقدار از ۰٫۸ بزرگتر باشد نتیجه گرفته می شود، که مدل پیشنهادی مناسب است.
AGFI: این معیار شاخص برازش نیکوی تصحیح شده است. هرچه مقدار از ۰٫۸ بزرگتر باشد نتیجه گرفته می شود، که مدل پیشنهادی مناسب است.
RMSEA: این معیار شاخص، ریشه میانگین توان مربعات خطا است. هرچه مقدار از ۰٫۰۷ کوچکتر باشد نتیجه گرفته می شود، که مدل پیشنهادی مناسب است.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده های پژوهش
۴-١مقدمه
پس از گردآوری داده ها، محقق باید داده های گردآوری شده را با بهره گرفتن از روشهای آماری مناسب تحلیل کند. تحلیل داده ها، به استنباط معنا از مشاهداتی که به عنوان بخشی از طرح تحقیق به عمل آمدهاست، اطلاق می شود. تحلیل داده های کمی، مشتمل برقرار دادن مشاهدات به صورت عددی و دستکاری آنها بر حسب خواص ریاضیشان است. مرحله عملی و اصلی یک کار پژوهشی دستیابی به پاسخ است که محقق در بدو تحقیق در پی رسیدن به آن است. جهت رسیدن به این مهم، اطلاعات جمعآوری شده مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند. در این پژوهش برای جمع آوری ١۶۲ نمونه، دو بار پرسشنامه توزیع گردیده است. در بار اول با توزیع ١۶۲ پرسشنامه، ۹۶ پرسشنامه برگشت داده شد و در بار دوم با توزیع ۷۰ پرسشنامه دیگر، ۶۶ پرسشنامه باقیمانده جمع آوری گردید که در جمع ١۶۲ پرسشنامه برای تجزیه و تحلیل داده ها در دسترس قرار خواهد گرفت.
۴-۲ آمار توصیفی
نمودارهای توصیفی مربوط به ویژگیهای جمعیت شناختی است. در این بخش ویژگیهای جمعیت شناختی نمونه آماری تشریح میگردد. ویژگیهای مورد توجه قرار گرفته شده عبارتند از: وضعیت افراد پاسخ دهنده از نظر جنسیت، میزان تحصیلات، سابقه خدمت و سمت شغلی می باشد.
۴-۲-١ وضعیت جنسیت نمونه مورد مطالعه در نمایندگی ایران خودرو
طبق اطلاعات بدست آمده از ١۶۲ نفر پاسخ دهنده ١ نفر را زنان و ١۶١ نفر را مردها تشکیل داده اند.
جدول (۴-١)وضعیت جنسیت پاسخ دهندگان در نمایندگی ایران خودرو
فراوانی
جنسیت
فراوانی مطلق
درصد فراوانی
زن
۱
۰٫۶۱
مرد
۱۶۱
۹۹٫۳۸
جمع کل
۱۶۲
۱
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 05:55:00 ب.ظ ]
|