طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه ها در مورد : الگویی برای کسب موفقیت ... - منابع مورد نیاز برای پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
مقدار شاخص برازش تطبیقی (CFI) بین صفر و یک در نوسان است و هرچه مقدار این شاخص بزرگتر باشد، نشان دهنده برازش بهتر مدل است. زمانی که مقدار CFI بزرگتر از ۰٫۹ باشد میتوان قضاوت کرد که مدل از برازش قابل قبولی برخوردار است.
شاخصهای AGFI،GFI ، NFI ،NNFI : شاخصهای مختلفی هستند که نشان دهنده میزان نیکویی برازش مدل هستند و هر چه به عدد ۱ نزدیک تر باشند، نشان دهنده برازش بهتر مدل میباشند. به استثنای شاخص برازش غیر نرمال (Non-Normal Fit Index-NNFI) مقادیر تمام شاخصهای این گروه بین صفر و یک قرار دارند و هرچه مقدار آن به ۱ نزدیک تر باشد، نشان دهندۀ برازش خوب مدل است. (مقدار NNFI میتواند بزرگتر از ۱ باشد).
همچنین در این نرمافزار، از روش Maximom likelihood استفاده شده است. در ادامه، نتایج تحلیلهای انجام شده بر روی هر یک از سازههای تحقیق ارائه می شود. این نتایج برای هر یک از سازهها در سه بخش ارائه میشوند:
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
مدل اندازه گیری هر سازه در حالت معناداری: در این حالت اعداد فلشهای ترسیم شده از متغیرهای مکنون به سمت متغیرهای مشاهده شده، مقادیر t را نشان میدهد که با احتمال ۹۵%، مقادیر بزرگتر از ۹۶/۱ مقادیر معنادار به حساب میآیند و از مدل حذف نمیشوند.
مدل اندازه گیری هر سازه در حالت استاندارد: در این حالت اعداد فلشهای ترسیم شده از متغیرهای مکنون به سمت متغیرهای مشاهده شده، بارهای عاملی () نامیده میشوند و نشاندهنده میزان همبستگی متغیرهای مذکور میباشد. به عبارت دیگر، این اعداد نشان دهندۀ این موضوع هستند که چند درصد از تغییرات متغیرهای مشاهده شده توسط متغیر مکنون توصیف میشود.
شاخصهای برازش مدل: مقادیر شاخصهای مورد اشاره، اندازهگیری میشوند که با توجه به محدوده موردنظر برای هر کدام میتوان میزان نیکویی برازش مدل را تعیین کرد.
در ادامه رابطه هریک از سازههای اصلی مدل و شاخصهای آن مورد ارزیابی و تائید عاملی قرار میگیرد.
۱-۵-۴٫ تحلیل عاملی تأییدی عامل موفقیت فنبازار
در این تحقیق، “موفقیت فنبازار” بهعنوان یک متغیر وابسته در نظر گرفته شده و بهوسیله سوالات ۱ تا ۵ پرسش نامه ارزیابی میشود. جهت اطمینان از تناسب این ساختار با دادههای جمعآوری شده، آزمون تائید عاملی در مورد آن انجام شده است که در شکل زیر، مدل اولیه تحلیل عاملی تائیدی (در حالت استاندارد) مشاهده میشود.
شکل ۳-۴: تحلیل عاملی تائیدی اولیه عامل موفقیت فنبازار در حالت استاندارد
چنانکه در شکل ۳-۴ مشخص است، علی رغم معنی دار بودن هر پنج مسیر، برخی از شاخصها در سطح مطلوبی نمیباشند. یعنی شاخص RMSEA بیش از ۰٫۰۸ و نسبت کای اسکوئر بر درجۀ آزادی، بسیار بزرگتر از عدد ۳ است.
شکل ۴-۴ حالت معنیداری مدل را پس از انجام برخی اصلاحات پیشنهادی نرم افزار نشان میدهد.
شکل ۴-۴: تحلیل عاملی تائیدی موفقیت فنبازار در حالت t
از آنجا که بارهای عاملی بزرگتر از ۶/۰ نشاندهندۀ همبستگی عالی و بارهای عاملی بین ۳/۰ و ۶/۰ نشاندهنده همبستگی خوب میباشد، در نتیجه اعتبار سؤالات پرسشنامه در رابطه با “موفقیت فنبازار” تأیید میشود. چنانکه مشاهده میشود، شاخص RMSEA نیز کوچکتر از ۰٫۰۸ بوده و مقدار نسبت کیدو بر درجه آزادی نیز برابر ۱٫۸ میباشد (اگر کوچکتر از ۳ باشد، مناسب است)، شاخص CFI و RFI نیز برابر با ۰٫۹۷ و ۰٫۹۳ میباشد که این دو شاخص هر قدر نزدیک به یک باشند، نشاندهنده برازش خوب مدل است. شکل شماره ۴-۵ نیز وضعیت استاندارد عامل موفقیت فنبازار را نشان میدهد که شاخصهای اصلی آن مشابه حالت t بوده و کلیه روابط معنادار میباشند.
شکل ۵-۴: تحلیل عاملی تائیدی موفقیت فنبازار در حالت استاندارد
پس از انجام تعداد محدودی پیشنهادات اصلاحی، مدل به برازش کامل میرسد. (جدول شماره ۱۲-۴)
جدول ۱۶-۴: شاخصهای برازندگی مدل موفقیت فنبازار
معیار برازش مدل
سطح قابل قبول
عدد بدست آمده
نتیجه
کای اسکوئر بر درجه آزادی
کمتر از ۳
۱٫۸
تایید
RMSEA
کوچکتر از ۰۸/۰
۰٫۰۷۶
تایید
NFI
بالاتر از ۰٫۹
۰٫۹۴
تایید
NNFI
بالاتر از ۰٫۹
۰٫۹۷
تایید
CFI
بالاتر از ۰٫۹
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 05:31:00 ب.ظ ]
|